ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

An den boreite na diavasete to periexomeno pathste edw.


Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΜΑΡΤΙΟΣ 2011
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 9

Φίλες και φίλοι,

Μπαίνοντας στην άνοιξη ημερολογιακά, το ζητούμενο πλέον είναι πότε θα έρθει η άνοιξη για την Ελληνική κοινωνία.

Με ύφεση που έφτασε στο 6,6% για το τρίτο τρίμηνο του 2010 (4,5% σε ετήσια βάση) και με την ανεργία στο 15% επίσημα, διότι ανεπίσημα είναι πάνω απο 20%, η κατάσταση φαντάζει πιο δύσκολη παρά ποτέ.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία αφήνοντας ελπίδες για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του χρέους ή μείωση του επιτοκίου μέσω διαπραγμάτευσης με την Ε.Ε., αλλά το μόνο που πρακτικά σχεδιάζει είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Το πρώτο δίμηνο του έτους τα έσοδα παρουσιάζουν υστέρηση κατά 10% και πλέον, ως αποτέλεσμα της έλλειψης ρευστότητας που εμφανίζει η Ελληνική οικονομία, αποτέλεσμα της υφεσιακής πολιτικής που εφαρμόζεται.

Την ώρα που η Ε.Ε. παρουσιάζει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, η οικονομία μας χρειάζεται μια αναπτυξιακή πολιτική που σε συνδυασμό με στοχευμένη μείωση της παραοικονομίας και της φοροδιαφυγής, θα αρχίσει να οδηγεί σε μείωση των ελλειμάτων της.

Στα τέλη Μαρτίου η ΝΔ θα είναι έτοιμη να παρουσιάσει ολοκληρωμένη την επικαιροποιημένη πρόταση της σχετικά με το πως μπορουμε να βγούμε απο τη κρίση.

Αν το ΠΑΣΟΚ και ο κος Παπανδρέου θελήσουν να δραπετεύσουν με εκλογές, εμείς είμαστε εδώ, έτοιμοι και αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη για τη πατρίδα μας.


Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

 

 

Δηλώσεις- Δραστηριότητες

Επίσκεψη Θ. Καράογλου στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας ως εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας

Δήλωση Θ. Καράογλου αναφορικά με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ για την ραγδαία επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης των επιχειρήσεων

Εκπρόσωπος της ΝΔ ο Θ. Καράογλου στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου Τραυματιών και Εφέδρων Πολεμιστών

Εισήγηση Θ. Καράογλου κατά τη Συνέντευξη Τύπου της Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης για τα αγροτικά προβλήματα του Νομού Θεσσαλονίκης

Παρέμβαση του Θ. Καράογλου στην τριμερή συνάντηση για τους εργαζομένους της εταιρείας ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε. στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

ΔΤ Επίσκεψης Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην ΕΛΒΟ και το ΕΚΘ, Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Άρθρα

«Πρόχειρο - ισοπεδωτικό - χωρίς διάλογο το άνοιγμα των «κλειστών» επαγγελμάτων»

 

Συνεντεύξεις

«Οφείλει να παραιτηθεί ο Παπακωνσταντίνου»

«Σύντομα θα πάμε σε εκλογές»

 

 


Σύνολο ερωτήσεων στη Βουλή

 

 

 


 

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ



Αβέβαιο το μέλλον και η πορεία της ΕΛΒΟ

Καθυστέρηση και αδράνεια σε βασικά θέματα που αφορούν την ιχθυοκαλλιέργεια

Οφειλές του δημοσίου προς τις επιχειρήσεις Νέες αλλαγές σε βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα

Δραματική αύξηση ληστειών και κλοπών στο νομό Θεσσαλονίκης


Στον αέρα η κατασκευή δεκάδων σχολείων στη Θεσσαλονίκη
Ένα εκατομμύριο Έλληνες κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ρεύμα
Ανύπαρκτο ενδιαφέρον για την οδική ασφάλεια Στο στόχαστρο εθνικιστών Έλληνες ομογενείς στην Αλβανία

Ομιλίες στο Κοινοβούλιο

Ολομέλεια:Συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης 13 Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη χρήση του ΕΣΠΑ για την καταπολέμηση της ανεργίας, αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ολομέλεια:Συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης υπ' αριθμ. 25/14/31.1.2011 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τριάντα ενός Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τους πληγέντες βαμβακοπαραγωγούς.

Επιτροπή του Απολογισμού και του Γενικού Ισολογισμού του Κράτους και Ελέγχου της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του Κράτους: «Συζήτηση για την εκτέλεση του προϋπολογισμού της Γενικής Κυβέρνησης του 2010».

Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπ. Οικονομικών «Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας. Κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων»

Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Η συμμετοχή των αποστολών της Βουλής σε εκδηλώσεις Ομογενειακών Οργανώσεων»

 

Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329

Developed by BrainBox Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Η συμμετοχή των αποστολών της Βουλής σε εκδηλώσεις Ομογενειακών Οργανώσεων». | Εκτύπωση |